Voorschool

Geachte ouder(s),                                                                        

Sinds januari 2015 heeft Trema een reformatorische voorschool aan de Sportlaan, direct naast ons schoolgebouw. De reformatorische voorschool valt onder de verantwoordelijkheid van Trema. De pedagogische medewerkers behoren tot de reformatorische denominatie. Met Trema hebben we de afspraak dat alleen toekomstige leerlingen van onze school op deze voorschool geplaatste worden. 
Er is regelmatig contact tussen het team van de voorschool en onze teamleider onderbouw; met onze intern begeleider onderbouw is er enkele keren per jaar op kindniveau overleg. Daardoor kunnen we gezamenlijk, in nauw overleg met ouders, een soepele overgang van voorschool naar onze onderbouw bewerkstelligen. We ervaren ook dat dit voor peuters die binnenkomen veel voordelen heeft. Aanmelding voor de reformatorische voorschool dient u bij Trema te doen. 
Wij zien mooie ontwikkelingen bij jonge kleuters en we vinden het van belang dat onze toekomstige kleuters gebruikmaken van de reformatorische voorschool.
Daarbij is het heel mooi dat de peuters, zodra ze kleuter bij ons zijn, de kinderen van de voorschool binnen onze school terugzien! We stellen het op prijs om overzicht te hebben van de peuters die de reformatorische voorschool bezoeken. Het zijn immers D.V. onze toekomstige kleuters/leerlingen! Wilt u daarom zo vriendelijk zijn ons een mail te sturen wanneer u uw peuter aanmeldt voor de reformatorische voorschool?  Het inschrijfformulier van Trema kunt u op de website van Trema vinden. (www.trema.org)

 

Agenda
<
December
>
Zo
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za

Fotoalbum

Meer weten?

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze school, wilt u uw (eerste) kind aanmelden of heeft u andere vragen? Neem via onderstaande knop contact op!